,

Haraldsson: ”Vi kan betydligt bättre”

SANDVIKEN Ett tungt slut i årets sista match. Sandviken föll med 3–4 i seriefinalen mot Villa
– Villa är bättre än oss och fick matchen dit de ville, säger Sandvikens Ted Haraldsson.

Nej, Sandviken fick inte fira in det nya året som serieledare. Fredagens toppdrabbning slutade i moll. Framförallt var det spelet i sista tredjedelen och effektiviteten som för dagen inte infann sig i hemmalaget

– Jag tycker Villa är bättre än oss i dag (läs: fredag). De får matchen dit de ville och spelade smart, speciellt med tanke på att vi bjöd på ett par baljor bakåt, säger Ted Haraldsson.

Ted Haraldsson var annars en av Sandvikens bästa spelare. Låg bakom mycket och svarade för 2–2-målet i tjugonde matchminuten.

– Den är godkänd. Man kan väl säga att jag spelade 1–1 med mig själv med tanke på att jag bjöd på deras tredje mål. Annars kände jag mig pigg och borde ha kvitterat i slutminuterna.

Ja, visst hade Haraldssons ett riktigt vasst läge på slutet. Den sköra 4–3-ledningen för gästerna stod sig hela vägen ut men båda lagen hade lägen för fler mål i andra halvlek. Men Villa spelade ett nästan prickfritt försvarsspel och Sandviken fick inte ut det bästa ur sitt anfallsspel.

– Villa spelade bra och var täta defensivt. Vi gjorde det inte tillräckligt bra för att kunna lösa det helt enkelt. Vi hade ett par lägen, inte minst mitt jätteläge men vi kan betydligt bättre, säger Ted Haraldsson.

Mattias Bladh

Sandviken–Villa 3–4 (3–3)

Målen: 0–1 (3) Daniel Andersson (David Karlsson), 1–1 (6) Christoffer Edlund (Dennis Henrikssen), 1–2 (19) David Karlsson (Jesper Eriksson), 2–2 (20) Ted Haraldsson (Dennis Henrikssen) 3–2 (33) Daniel Mossberg, 3–3 (38) David Karlsson, 3–4 (54) Tim Persson (Jesper Eriksson).
Publik: 2 016.