, ,

Spinnars njuter av supporterintresset: ”Det pratas bandy överallt”

Bollnäs hade på onsdagseftermiddagen ett litet övertag i ”klackkampen” gentemot Edsbyn. Oavsett är det högt tryck hos båda finallagen inför SM-finalen.
– Supportrarnas stöd är oerhört viktigt, säger Bollnäsförsvararen Anders Spinnars.

Vid 14-tiden på onsdagen fanns runt 600 biljetter kvar i Bollnäs klacksektion medan cirka 1 000 biljetter återstod på Edsbyns klacksektion.
Bollnäsförsvararen Anders Spinnars har märkt av intresset och hyllar de egna supportrarna för deras engagemang.

– Man märker av intresset i hela Bollnäs, det pratas bandy överallt. Sen märks det att vi har supportrar som gör allt för att få med sig ännu fler dit ner. Riktigt skoj, säger Spinnars.

För Anders Spinnars kan supporterklubben Bollnäs Flames och övriga supportrar till Giffarna ge det stöd som behövs i finalen mot rivalen Edsbyn.

– Supportrarnas stöd är oerhört viktigt. Vi vill ha hela Bollnäs i ryggen på Tele2. Vi hade ett ruggigt stöd på bortaplanen i både kvarten mot Hammarby och i semin mot Villa. Nu är det final, jag är förväntansfull.

Det brukar ju sägas att det kan vara den tolfte spelaren. Håller du med om det?

– Absolut! Vi har ett grymt stöd från dem.

Några få dagar kvar till SM-finalen. Hur går tankarna?

– Försöker att njuta av stunden och ta in allting, det tryck och intresse som är. Känner mig ändå lugn och trygg över det stora hela. Ska bli otroligt roligt att få vara med om en final mot Edsbyn.

Mattias Bladh