Silly Season: ”Berlin stannar i SAIK och hamnar Jansson i Edsbyn?”

Västerås SK Bandyklubb, VSK, VSK Bandy

Vi har varit först på bollen många gånger de senaste åren. Häng med i Bandyfebers Silly Season-svep där vi inte gör anspråk att berätta om alla galna rykten, spekulationer och bekräftade transfers som hör ”Sillyn” till. Däremot plockar vi ut det bästa — häng med så kör vi!

2/4 Det är ingen hemlighet att Christoffer Edlund ryktats bort från SAIK. En klubb som genomgått ett ekonomiskt stålbad denna säsong och som till slut grejade elitlicensen. Enligt trovärdiga uppgifter till Bandyfeber är Edlund och Misja Pasjkin, Hammarbys tränare, hos Jenisej och förhandlar om kontrakt i skrivande stund. Givetvis Edlund som spelare och Pasjkin som tränare för ryska superlaget.
Men än är inget klart och fortsättning följer…

*** Uppdatering. Nu även officiellt klart på tisdagen att Christoffer Edlund skrivit på för Jenisej. Kontraktet sträcker sig över ett år.

2/4 Efter högst tillförlitliga uppgifter till Bandyfeber kan vi nu avslöja att det nu är KLART att tidigare Falu BS-tränaren Jocke Forslund skrivit på som tränare för SAIK kommande säsong. Har inte presenterats ännu officiellt, men räkna med det i dagarna som följer. Hur långt kontraktet sträcker sig är emellertid oklart i nuläget.

*** Uppdatering. Nu även officiellt på tisdagen att Forslund tar över som tränare för SAIK.

2/4 VSK-stjärnan Simon Jansson har enligt trovärdiga uppgifter till Bandyfeber träffat Edsbyns tränare Magnus ”Kuben” Olsson. Samma uppgifter gör gällande att Jansson är väldigt positiv till att representera Edsbyn kommande säsong. Det här kan mycket väl slå igenom, men i nuläget vet vi inte mer än så här.

2/4 Ted Bergström har tidigare varit ryktenas man och fortsätter att vara det. Bergström har vi tidigare skrivit om på Bandyfeber och enligt trovärdiga uppgifter till Bandyfeber funderar Ted nu på att flytta ”hem” till Söderhamn och köpa/bygga hus — men Broberg ska inte vara ett alternativ. Här placeras Ted i nuläget hos antingen Edsbyn eller Bollnäs.
Fortsättning följer…

2/4 En annan Bergström, Max som är Teds bror för övrigt, är enligt uppgift till Bandyfeber rejält intressant för Hammarby. Enligt högst trovärdiga uppgifter till Bandyfeber planeras ett besök för Max hos Stefan Karlsson i Hammarby nästa helg. Fortsättning följer.

2/4 … Och är Max Bergström intressant för Hammarby är det kanske inte konstigt att Patrik Hedberg rör på sig? Enligt trovärdiga uppgifter till Bandyfeber vill Patrik Hedberg flytta ”hem” till Falun nu. Inte osannolikt i så fall med tanke på Hedbergs stora hjärta för just Falu BS.

2/4 Brobergs Vadim Arkhipkin ska enligt trovärdiga uppgifter till Bandyfeber resa till Moskva inom kort och snacka ett eventuellt kontrakt med Dynamo. Fortsättning följer…

2/4 SAIK:s Daniel Berlin är alltid ryktenas man som det känns efter varje avverkad säsong. Denna säsong är inget undantag. Enligt uppgift till Bandyfeber så är Bollnäs det mest SANNOLIKA alternativet just nu.

*** Uppdatering 3/4. Officiellt bekräftat på onsdagen av SAIK att Daniel Berlin, något oväntat, STANNAR i klubben kommande säsong.