Klart: Hammarby värvar bröderna Bergström

,

Tidigare VSK-anfallaren Ted Bergström och målvakten Max Bergström, senast i Falu BS, är båda klara för spel med Hammarby i vinter.

Bandyfeber kunde avslöja tidigare under måndagen att bröderna Ted och Max var på gång till Hammarby. Något som även Bandypuls skrev om.
På måndagseftermiddagen bekräftade klubben värvningarna

— Sist vi lirade ihop var i Broberg/Söderhamn 2012 så det här ska bli riktigt kul, säger Ted och Max nickar instämmande. Vi har stora förväntningar, Hammarby har ett stort klubbmärke och det finns ett engagemang runt klubben som är häftigt, säger Ted Bergström till klubbens hemsida.

— Jag har haft jättebra samtal med Hammarby och det har känts rätt från början jag tror absolut att jag kan utvecklas säger Max. Dessutom har jag förstått att jag kommer få bra konkurrens om målvaktsplatsen. Jättekul!, säger Max Bergström.

Både Ted och Max har skrivit ett treårskontrakt (2+1).

Mattias Bladh