ANNONS: Det enklaste sättet att jämföra spelbolag

ANNONS Den svenska spelmarknaden blir allt mer reglerad och därmed tryggare, men fortfarande finns en hel del osäkerhet kring de flesta bettingsidorna på marknaden. Reklam syns fortfarande överallt, men den ger inga klara svar på vilka som är de bästa bettingsidorna. Istället är det smartaste sättet att jämföra spelbolag på hemsidor som är skapade för just detta ändamål.

Det finns många sådana hemsidor, och det är en hård konkurrens om publiken som är ute efter att jämföra spelbolag. Precis som i de flesta fall, så leder konkurrens till att den bästa produkten vinner, och det finns några hemsidor som är klart bättre än övriga.

Ett exempel på en hemsida som har en lång erfarenhet, är Oddsbonusar.se. I över 10 år har sajten funnits, och under den tiden hjälpt många nöjda spelare att hitta nya spelbolag.

Sajten har utvecklats över tid, blivit mycket mer effektiv i att förstå vad spelare är ute efter, och anpassats efter det. Bland annat har Oddsbonusar.se under det senaste året skapat undersidor om bettingsidor med svensk licens eller bettingsidor utan registrering, något som spelare efterfrågat bra jämförelser av.

Dessutom har Oddsbonusar.se recensioner av alla spelbolag på den svenska marknaden, vilket ger ett ytterligare djup i spelbolagsjämförelsen.

Bland de spelbolag som recenseras, återfinns bland andra jättarna Unibet och Bet365.

Vilka är faktorerna som anses vara viktiga när man ska välja ett nytt spelbolag?

Eftersom de grundläggande kraven (säkerhet, pålitlighet) har löst sig genom det nya licenssystemet, håller den svenska spelmarknaden nu hög kvalitet. Dock finns det fortfarande ganska stora skillnader mellan aktörerna. Två av de viktigaste är betalningsmetoder och utbud.

Betalningsmetoder

Något som är viktigt för många är smidiga insättningar, och kanske ännu viktigare; snabba uttag. Sedan nyår har väldigt många spelbolag börjat att erbjuda Swish som betalningsmetod, vilket har inneburit ett uppsving för dem.

Många har också, sedan något år tillbaka, erbjudit snabba uttag och spel utan registrering. All denna information finns att hitta på Oddsbonusars hemsida.

Utbud

När det gäller utbud, finns det fortfarande vissa spelbolag som går i bräschen. Bet365 är världens största spelbolag, och de har de bästa utbudet, generellt sett. Också bra i detta avseende är spelbolag som har Kambi som oddsleverantör, vilket inkluderar Unibet, LeoVegas och Mr Green. Bland andra.

Dessutom finns det spelbolag som nischar sig med olika specialspel på specifika evenemang och sporter. Till exempel så är Betway väldigt bra på e-sport, medan Betfair specialiserar sig på fotboll.

För att få en klar bild och en enkel jämförelse av de spelbolag som finns på den svenska marknaden, föreslås ett besök på Oddsbonusar.se

Annons: Detta är en annons från vår partner och inte skriven av Bandyfebers redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Bandyfeber-redaktionens åsikter.