ANNONS: Vem blir den bästa andelsspelaren i Sverige?

Vem blir den bästa andelsspelaren i Sverige?

Enorma framgångar för Travstugans ATG Tillsammans-lag under det senaste halvåret har renderat i ett ordentligt högtryck på Travstugan.se, som verkar ha placerat sig rätt över deras andelslag vid namn “Direkten Ryd”. Vilket butiken utanför Linköping, som sajten valt att samarbeta med heter.

Här fortsätter miljonvinsterna att fullkomligen hagla ner över glada andelsköpare vecka efter vecka. Mest anmärkningsvärt är de förhållandevis låga kostnaderna per andel som har gett otroligt fin utdelning. Absolut bäst har det nämligen gått för de andelar som kostat max hundra kronor styck – varken mer eller mindre.

Just med tanke på att Travstugan valt att rikta sig mot en större massa, istället för mindre målgrupper och framför allt enkom spelexperter, som konkurrenterna gör – är det just dessa tillfällen som varit roligast och mest glädjande för samtliga involverade. I vart fall om du frågar projektledare Andreas Lundin, som driver Travstugan framåt med hjälp av sitt duktiga team. Som bland annat består av journalisten Martin Engström och tolv glada spelläggare från norr till söder. Teamet som tillsammans gör detta fantastiska arbete och verkligen sätter Travstugan på kartan i Sverige – och låter fler människor få ta del av en fantastisk sport! 

Något som givetvis även glädjer Travstugans grundare Oscar Carlsson och Eskil Kvarnström. Killarna från Linköping som startade projektet år 2016 tillsammans med sin barndomsvän Jens Öberg. Nu kan de stolt följa hur Travstugan snabbt växer sig större och större, och verkligen har blivit “Sveriges hem för trav”. Något som för övrigt varit Travstugans motto ända sedan starten. 

När det gäller framgångarna på ATG Tillsammans har laget hittills under 2019 spelat in mest i Sverige på V86 samt V75 inte mindre än fyra gånger. Därför är det nu ett minst sagt laddat gäng som ser fram emot att kröna den bästa andelsspelare av alla inom laget, vilket tävlingen “Travstugans V75 Challenge” handlar om. Samtliga lagmedlemmar har utmanat varandra sedan juli månad och ska nu äntligen ska få svar på vem som är bäst på att tippa V75 genom andelsspel. Dessa andelar finns givetvis även till försäljning, om du är sugen på att jaga miljonerna tillsammans med Travstugans främsta spelexperter. 

Unikt, förutom mixen av dessa härliga människor som bor på olika platser i Sverige och arbetar med olika saker, där vi hittar allt från proffstränare inom travet till kökschefer och lärare, är att majoriteten av lagets spelläggare enbart har travsporten som en stor hobby vid sidan av sina “riktiga” yrken. – Det är därför oerhört glädjande att Travstugan verkligen visar att vi kan konkurrera med andra stora tipstjänster ändå, där flertalet medarbetare jobbar heltid – säger projektledare Andreas. 

Hela gänget på Travstugan hoppas givetvis att du vill vara med och heja fram din favorit i helgen, när V75 avgörs i dagarna två på Solvalla – och önskar samtliga varmt välkomna till ett lag i absolut toppform

Annons: Detta är en annons från vår partner och inte skriven av Bandyfebers redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Bandyfeber-redaktionens åsikter.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du delta i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.