Bandyfeber väljer en annan väg — vill du stötta?

,

Det är enkelt. Bandyfeber är ”plusfritt” och innebär att inget är låst bakom betalväggar. Så har det alltid varit och så vill jag att det ska förbli.

För mig känns det jätteviktigt att vi alla ska kunna ta del av kvalitetsjournalistik kring elitbandyn. Jag är bara en liten, liten pusselbit i ett stort medielandskap där alltmer material är just bakom betalväggar. Men jag vill påstå att Bandyfeber ligger i framkant på mycket.

Det bästa med att inte vara bakbunden av en koncern och kanske nitiska redaktionschefer har sina fördelar. Det finns ingen som lägger sig i, tystar eller på annat sätt hindrar arbetet. Vill jag göra något, så gör jag det.

Med tanke på den pågående pandemin så är det dock mycket som är osäkert. Liksom många andra så har jag det tufft ekonomiskt. Ditt stöd är mer viktigt än någonsin.
Varje krona är guld värt och möjliggör att jag kan satsa på daglig bevakning av Bandyfeber. Nämligen att fortsätta skriva om bandyns historia, nyheter och annat kring världens bästa sport.
Oavsett vad så kommer jag göra allt för att värna ditt bandyintresse, nu och i framtiden.

Mattias Bladh