Berglund klar för Vetlanda: ”Hoppas få lite ny energi”

,
Olle Berglund, Vetlanda bandy, Vetlanda, Vänersborg

Vetlanda har gjort klart med ett nyförvärv: Olle Berglund, som närmast kommer från Vänersborg där han gjort sex säsonger.
— Jag har alltid haft en bild av Vetlanda som en bra miljö för spelare att utvecklas i, säger Berglund till klubbens hemsida.

Olle Berglund har hunnit skaffa sig en hel del meriter på bandyplanen. Innan hans tid i Vänersborg blev det bland annat två SM-finaler med Sandviken, varav ett SM-guld 2014.

KakserviceANNONS

Nu är den Boltic-fostrade 24-åringen klar för spel i Vetlanda.

— Jag har alltid haft en bild av Vetlanda som en bra miljö för spelare att utvecklas i. Jag tycker Vetlanda har ett spännande lag just nu med många spelare i rätt ålder. Det finns också några tunga namn som burit Vetlanda under ett antal år, säger Olle Berglund till klubbens hemsida.

Berglund tror att han kan ta ytterligare kliv som bandyspelare i Vetlanda.

— Jag hoppas få lite ny energi och att få se på bandy med nya ögon. Jag kommer till en miljö när man tänker lite annorlunda och jag tror det kan hjälpa mig att ta nästa steg i min utveckling. Samtidigt hoppas jag kunna bidra med en del tankar som kanske inte finns i gruppen i dag.

Kontraktet är skrivet på två år.