Frillesås-jubel efter elitseriekontraktet säkrades

,
Frillesås, SAIK, Fredrik Brandin.

Frillesås spelar i elitserien även säsongen 2020/21. Detta efter 6–2 borta mot Laik på onsdagskvällen där Adam Rudell svarade för tre mål.
— Jag var så dålig mot Sirius, så nu hade jag bestämt mig för att stänka dit några baljor, säger Rudell till Hallands Nyheter.

Frillesås hade allt i egna händer inför näst sista omgången av elitseriekvalet.
Vid seger mot Laik var det definitivt klart att hallänningarna spelar i elitserien även nästa säsong.

Och efter en stark andra halvlek kunde Frillesås, som saknade avstängde Sergey Pochkunov samt spelande tränaren Mattias Johansson, säkra elitseriekontraktet.

Med tjugo minuter kvar gjorde stekhete Adam Rudell sitt tredje mål till 4–1 och saken var klar.

— Jag var så dålig mot Sirius, så nu hade jag bestämt mig för att stänka dit några baljor. Det är så otroligt skönt det här, det har varit några långa veckor men nu är vi äntligen klara, säger Rudell till Hallands Nyheter.

Frillesås hemmamöter Falu BS i sista matchen på söndag. Ett motstånd som slåss om andraplatsen med Sirius.

Mattias Bladh

Lidköpings AIK-Frillesås 2–6 (1-1)

Målen: 1-0 (27) Alexander Ahlström, 1-1 (30) Adam Rudell, hörna, 1-2 (47) Fredrik Brandin, 1-3 (51) Adam Rudell, 1-4 (71) Adam Rudell, 1-5 (78) Adrian Emretsson, 2-5 (83) Simon Artig, hörna, 2-6 (84) Nicklas Gustafsson, hörna.
Hörnor: 7-14.
Utv, Laik: 3×10. Frillesås: 1×10.
Domare: Andreas Broberg.