Talangen stannar i Villa: ”Har lärt mig extremt mycket”

,
Alexander Härndahl Villa Lidköping, Alexander Härndahl Villa, Villa lidköping bandy

Unge mittfältaren Alexander Härndahl stannar i Villa. 18-åringens nya kontrakt sträcker sig över säsongen 2022/23.
— Det känns skönt att kontraktet är klart och jag ser fram emot två nya säsonger där vi går för nya guld, säger Härndahl till klubbens hemsida.

Alexander Härndahl fick stort förtroende i Villa den gångna säsongen, trots stentuff konkurrens.
Villa och Härndahl är nu överens om en fortsättning. 18-åringen kommer spela hos de regerande svenska mästarna i minst två säsonger framöver.
KakserviceANNONS
— Jag tycker att jag har haft en bra utveckling denna säsong där jag har fått mer speltid än vad jag förväntade mig. Jag har lärt mig extremt mycket under det första året med herrlaget och det har varit jättekul, säger Härndahl till klubbens hemsida.

Som nu är inriktad på att jobba stenhårt för att ta nya titlar med Villa.

”Fortsätta träna hårt”

— För att fortsätta utvecklas tror jag det handlar om att fortsätta träna hårt och ta vara på chansen som man får. Det känns skönt att kontraktet är klart och jag ser fram emot två nya säsonger där vi går för nya guld.

På fredagen blev även försvararen Martin Andreasson klar för två nya säsonger i klubben.

Villa har just nu 15 spelare under kontrakt i herrlaget inför säsongen 2021/22. Petter Björling, Theo Lewerin samt Alexander Karlgren har alltjämt utgående kontrakt.

Mattias Bladh