Hedberg efter återkomsten i Falu BS: ”Vi ska upp direkt”

Falu BS har ytterligare en drömvärvning i hamn. På lördagen blev landslagsmålvakten Patrik Hedberg klar för den allsvenska klubben — och målbilden är glasklar för nytillskottet: ta klubben tillbaka till elitserien.
— Vi ska upp direkt, säger Hedberg till klubbens hemsida.

Det blev till sist officiellt. Efter en tids ryktesspridning står det klart att 31-årige Patrik Hedberg vänder hemåt till moderklubben Falu BS efter tio säsonger i Hammarby.

Kontraktet är skrivet på tre år och för alla BS-supportrar är det bara tacka och ta emot.

— Jag hoppas på att kunna bidra med rutin till de yngre och utveckla och göra till bättre bandyspelare, och viljan att vinna och vara som bäst när det gäller och såklart fånga några bollar i målet. Jag vill bidra med det jag kan. Ge tillbaka till föreningen som gav mig mycket när jag var yngre, säger Patrik Hedberg till klubbens hemsida.

Snacka om en klassvärvning av Falun, som dessförinnan även knöt åt sig stjärnspelaren Mikael Olsson (VSK) som också valde att flytta hem till Falun.

Två drömvärvningar som ger Falu BS ett bra läge att ta sig upp i elitserien efter att ha ramlat ur den gångna säsongen.

— Det finns bara en sak, vi ska upp direkt. Att prata om något annat känns inte aktuellt, min bild är att vi ska tillbaka där BS hör hemma och etablera oss där. Både på plan men även lika viktigt på sidan av att organisationen fungerar som en elitförening och där har man tagit steg redan i och med en anställd klubbchef. Det kommer bli bra det här, säger Hedberg.