Intresserad av att betta på bandy? Detta bör du ha i åtanke

Svenska folkets intresse för betting är idag högre än någonsin. Fler och fler tycker om att addera lite extra krydda till någon av kvällens matcher, och för den som är bandyintresserad finns det idag bättre möjligheter än någonsin att spela på bandy.

Även om vi tämligen nyligen fick uppleva en fantastisk finalhelg, och det kommer dröja ett tag innan isarna spolas för match runtom i Sverige, så kan det redan nu vara roligt att få sig en överblick kring vilka bettingmöjligheter som det finns att använda sig av. I den här artikeln kommer vi att gå över några sätt som man kan spela på utöver det klassiska 1 x 2, samt vad som kan vara klokt att tänka på.

Livebetting

Livebetting är ett modernt och populärt sätt att betta på sport. Som namnet skvallrar om så handlar livebetting om att lägga ett spel medan matchen fortfarande är i gång. Det kan handla om att man ska ta ställning till om resultatet kommer stå sig till slutet av matchen, eller vilket lag som gör nästa mål.

Detta erbjuds inte på alla spelbolag, men bet365 är en av få svenska operatörer som erbjuder det på bandy.

Betta på händelser i matchen

Om du inte vill betta på 1 x 2 så finns det även möjlighet till att betta på att andra saker i matchen ska hända. Detta kan röra sig om hur många hörnor det kommer att bli, eller vilket lag som kommer att få flest utvisningar.

Innan serien har börjat

För den riktigt bandyintresserade behöver man faktiskt inte vänta på att serien ska börja för att ha möjlighet att betta på bandy. Några veckor innan den första matchen sätter i gång så brukar många spelbolag öppna för möjligheten att satsa pengar på det lag som man tror kommer att stå som vinnare efter 90 minuter på Studenternas i Uppsala. Det här kan vara ett roligt sätt att sätta sina bandykunskaper på prov, och för den som har följt med i nyheterna under sommaren och försäsongen kan här skaffa sig en liten fördel.

Spela ansvarsfullt

Tänk på att betting alltid ska vara underhållning, och du behöver inte spela för mycket pengar för att få ut en häftig spelupplevelse. Ta det långsamt och betrakta det som ett sätt att addera lite extra krydda till en spännande match, och inte som ett sätt att tjäna pengar på. Inom sport kan allting alltid hända och inget spel är 100% säkert. Spela ansvarsfullt och på så sätt så kan du mota en eventuell spelproblematik i farstun.

* Detta är en annons från vår partner och inte skriven av Bandyfebers redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Bandyfeber-redaktionens åsikter.