Klart: Årets SM-finaler spelas i Recoverhallen

SM-final bandy 2021, SM-final bandy 2020, bandyfinalen 2021

Nu är det klart var årets SM-finaler kommer att spelas. Det blir som väntat i Recoverhallen (f.d. Relitahallen) i Uppsala.
— I år blir det en annorlunda finaldag i flera avseenden, där spel i Recoverhallen är en del, säger Ola Rosén, projektledare för Bandyfinalerna i Uppsala.

Beskedet kring var årets SM-finaler ska spelas har hängt i luften ett bra tag. Många har velat se spel inomhus under perfekta förutsättningar då det inte kommer tillåtas någon publik på finalerna i år.

På måndagen blev det officiellt att årets SM-finaler kommer spelas inomhus i Recoverhallen (f.d. Relitahallen) i Uppsala.

— I år blir det en annorlunda finaldag i flera avseenden, där spel i Recoverhallen är en del. Vid årets final satsar vi fullt ut för en helhetsupplevelse för alla tittare i tv-soffan, säger Ola Rosén, Projektledare för Bandyfinalerna i Uppsala i ett pressmeddelande.

Svenska bandyförbundets generalsekreterare Pär Gustafsson:

— I dessa annorlunda tider är flexibilitet viktigt. Vi vill tacka Uppsala för ett fint samarbete där vi tillsammans skapar bra förutsättningar för publiken hemma i sofforna. Genom konceptet Hemmafinalen testar svensk bandy tillsammans med Uppsala något som inte gjorts tidigare och skapar ett bra alternativ för alla bandyälskare som i år inte kan uppleva en traditionell final på Studenternas i Uppsala.