Klart: Robin Andersson skriver nytt kontrakt med VSK

,
Robin Andersson Västerås, Robin Andersson VSK, VSK bandy, bandy

VSK:s främste målskytt den gångna säsongen, Robin Andersson, stannar hos Mesta mästarna. Det kommunicerade klubben på måndagskvällen.
— Det är en spelare och karaktär som vi behöver och som hatar att förlora, säger VSK:s sportchef Ted Andersson till klubbens hemsida.

VSK-anfallaren Robin Andersson gjorde 32 mål på 26 matcher i grundserien den gångna säsongen. Det gav en femte plats i elitseriens skytteliga.

I kvartsfinalen mot AIK, som gick till fem matcher, fortsatte den fina formen med fyra mål och en assist.

Nu står det klart att VSK bandy får behålla sin skyttekung.
På fredagen kommunicerade grönvitt att Robin Andersson skrivit på för två nya år.

— Robin var vår bäste målskytt den senaste säsongen och tanken är att han ska fortsätta göra många mål för oss. Han har växt säsong för säsong och jobbar väldigt bra även i defensiven, han jobbar otroligt mycket för laget. Det är en spelare och karaktär som vi behöver och som hatar att förlora, säger VSK:s sportchef Ted Andersson till klubbens hemsida.

VSK har gjort flera profilerade värvningar under årets Silly season. Pontus Vilén (Vetlanda) och Viktor Spångberg (Motala) kommer representera grönvitt kommande säsong. Stjärnan Martin Landström (Baikal Energy) har även återvänt från Ryssland för spel i VSK.

Mattias Bladh