Lagkaptenen lämnar Sirius: ”Dags att testa på något nytt”

,

Sirius lagkapten, Victor Lundberg, lämnar klubben. Beskedet blev officiellt under onsdagen.
— Det var verkligen inte ett lätt beslut, säger Lundberg till klubbens hemsida.

Efter totalt sju säsonger i Siriuströjan väljer liberon och lagkaptenen Victor Lundberg att lämna klubben.

— Både jag och sambon har trivts väldigt bra i staden och jag har verkligen trivts bra i laget och njutit av att dra på mig Siriusdressen. Det har varit sju lärorika och roliga år men både jag och sambon kände att det var dags att testa på något nytt och ta nästa steg i livet. Men det är såklart väldigt vemodigt, säger Victor Lundberg till klubbens hemsida.

Lundberg kom till Sirius från moderklubben Falu BS 2013. I Uppsalalaget blev det över 200 matcher.
Han har blivit en publikfavorit och kärleken är besvarad.

— Det jag framförallt tar med mig är hur kul vi har haft det i laget nästan oavsett hur det har gått. Och självklart det enorma stödet som vi har haft i ur och skur från Västra Sidan med flera, stort tack!, säger Lundberg.

— Jag har verkligen fått vänner för livet och vill passa på att tacka alla som har varit med och stöttat oss, i och runt laget, ingen nämnd ingen glömd! Sirius kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Vad som blir nästa klubbadress för Victor Lundberg är ännu inte klart.

— Det har funnits några intressenter men var jag tar vägen kommer att bli officiellt efter påsk, säger han.