Lebedev stannar i Hammarby: ”Trivs jättebra”

,
Ivan Lebedev Hammarby, Ivan Lebedev bandy, Lebedev, Hammarby, Lebedev stannar i Hammarby

Hammarbys Ivan Lebedev har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över kommande säsong. Det meddelade klubben under onsdagen.
— Det känns jättefint att fortsätta i Hammarby, säger Lebedev till klubbens hemsida.

Ivan Lebedev har hunnit avverka tre säsonger i Hammarbytröjan.
Nu blir det minst en fjärde säsong i Stockholmsklubben för 33-åringen.

— Förra säsongen kändes lite sådär, det blev delade känslor, vi hade många skador och så. Jag vill bara kolla framåt, nu kollar vi alla framåt. Förra säsongen är historia, säger Lebedev till klubbens hemsida.

— Nästa säsong är mitt mål att visa till 100% vad min potential är. Vi spelar för publiken och då gäller det direkt att visa vad vi kan och det är mitt stora mål att göra det.

Ivan Lebedev har blivit pappa för andra gången och har blivit rotad i Stockholm. Hela familjen söker permanent uppehållstillstånd i Sverige och Lebedev hoppas få ett positivt besked till hösten.

— Vi känner oss så välkomna i Stockholm och på Zinken. Hälsa tack till alla som stöttar oss och jag är riktigt taggad på säsongen som kommer, jag ska träna stenhårt.

Viktor Karlsson på Hammarbys sportkontor är belåten över att Ivan Lebedev skrivit på ett nytt kontrakt.

— Det var aldrig något snack om att Ivan ska vara kvar. Ivan har blivit en viktig kugge i Hammarby Bandy, där han förutom att han spelar med a-laget också hjälpt till på ungdomssidan. Nu över sommaren assisterar han bland annat i fysträning för ungdomslag, säger han.

Mattias Bladh