Försvarstalangen förlänger med Sirius: ”Trivs väldigt bra”

,
marcus mårtensson sirius, marcus mårtensson, sirius bandy

Försvarslöftet Marcus Mårtensson blir kvar i Sirius. 18-åringens nya kontrakt sträcker sig över över de kommande två säsongerna.
— Jag trivs väldigt bra med laget och miljön är väldigt bra för att utvecklas i. Det var självklart med fortsatt spel med moderklubben när de erbjöd ett nytt kontrakt, säger Marcus Mårtensson till klubbens hemsida.

Försvararen Marcus Mårtensson spås en ljus framtid inom bandyn och fick chansen i fjorton elitseriematcher den gångna säsongen. Pandemin omöjliggjorde dock en hel del matcher i Juniorelitserien.

KakserviceANNONS

”Jag har utvecklats”

— Säsongen har varit bra och jag känner att jag har utvecklats och lärt mig mycket. Sedan har det varit väldigt tråkigt att det inte blev så många U19-matcher eftersom det var mitt sista år som ungdomsspelare, säger han till klubbens hemsida.

Sirius tog sig ända till kvartsfinal den gångna säsongen — första kvarten på tio år. Där tog det emellertid stopp mot Villa.

— Det känns fantastiskt att få vara en del av det och det är något man har hoppats på sedan man var liten så det kändes väldigt speciellt att få vara med, säger Mårtensson.

Sirius har under årets Silly season värvat Stefan Kröller (VSK), Daniel Bäck (Skutskär) samt Albin Thomsen (Villa). Uppsalalaget har även aviserat en ny tränartrojka inför kommande säsong.