Officiellt: Robin Öhrlund klar för AIK

,
Robin Öhrlund AIK, Robin Öhrlund, AIK bandy, bandy

AIK har börjat vässa lagbygget inför säsongen 2021/22. På måndagen blev stjärnan Robin Öhrlund klar för klubben.
— Jag vill vara med och bidra till att vi vinner SM-guld och i AIK vet jag att samtliga spelare har exakt samma inställning, säger Öhrlund till AIK Bandys hemsida.

AIK har inte gjort någon hemlighet över att man satsar rejält för att vinna ännu ett SM-guld på herrsidan. Senast det skedde var 1931 och laget nådde nästan ända fram den gångna säsongen, men förlorade SM-finalen mot Villa.
KakserviceANNONS
En redan stark trupp på papperet blir nu än vassare. På måndagen bekräftade AIK att 24-årige Robin Öhrlund, som avslutade den gångna säsongen i allsvenska Gripen, skrivit på för klubben.

— För mig finns det inte så mycket mer att säga än att AIK är en av Sveriges bästa bandyklubbar och en klubb som har mycket tydliga ambitioner. Jag vill vara med och bidra till att vi vinner SM-guld och i AIK vet jag att samtliga spelare har exakt samma inställning. AIK kommer vara ett bra lag i vinter och om restriktionerna lättar kommer bli extra kul att få spela de stora matcherna inför publik, säger Öhrlund till AIK Bandys hemsida.

Robin Öhrlund bröt kontraktet med Edsbyn i mitten av januari och spelade resterande delen av den gångna säsongen i allsvenska Gripen. Anledningen var enligt Öhrlund ”bandymässiga” och ledde till en ohållbar situation.