Oskar Westh för arvet vidare i Bollnäs: ”Nu känns det bra”

,
Oskar Westh, Bollnäs, SAIK, Westh, Bollnäs triumf mot Sandviken, Sandviken

Oskar Westh tog stora kliv i Bollnäs i vintras. På onsdagen blev det officiellt att talangen stannar i klubben över åtminstone kommande säsong.
— Nu har man ju fått lite mer klarhet i allt, så nu känns det bra, säger Westh till klubben hemsida.

Bollnäs jobbar för fullt med att få ihop ett slagkraftigt lagbygge inför kommande elitseriesäsong efter spelaravtalen sades upp efter föregående säsong.

Näste man att skriva på ett nytt kontrakt är stora framtidslöftet Oskar Westh.
20-åringen, som är äldste sonen till Bollnäsikonen Andreas Westh vars spelarkarriär avslutades nyligen, blir kvar i klubben i minst en säsong framöver.
Det blir andra gången på relativt kort tid som Westh den yngre kritar på ett nytt kontrakt…

— Ja, hur ska man säga. Det var ju mycket som man funderade på när man fick beskedet. Det blev ju extra konstigt när man skrev på ett nytt kontrakt 1,5 vecka innan spelaravtalen blev uppsagda. Man var väl lite besviken då. Sedan har det ju gått en lång tid sedan dess och det har varit mycket funderingar hur det skulle bli. Men de senaste tre veckorna så har jag väl ändå varit ganska klar med att jag ska spela i Bollnäs. Nu har man ju fått lite mer klarhet i allt, så nu känns det bra, säger Westh till klubben hemsida.

Anders Spinnars i Bollnäs Elitgrupp:

— Oskar är den nya generationen personifierad och en otroligt viktig del för oss att få ha kvar. Han har ett enormt föreningshjärta som finns i generna, och det visar han verkligen upp i detta läge. Vi är oerhört glada att göra klart med Oskar och det ska bli otroligt spännande att följa Oskars resa framåt i orange och blått.