SAIK segrare i första semifinalmötet mot Villa

,
SAIK bandy, Villa Lidköping, semifinalen, Villa SAIK semifinal

SAIK vann första semifinalmötet borta mot Villa. Matchen slutade 5–4 till gästerna.

Villa tog en tidig ledning genom Tim Persson och ökade på till 2–0 via Alexander Härndahl i den 31:a matchminuten.

Men SAIK reducerade några minuter senare genom Linus Forslund och fem minuter innan halvtidsvilan prickade Hannes Edlund in 2–2.

Gästerna fick en pangstart på andra halvlek när Hannes Edlund satte ledningsmålet via straffpunkten. En ledning som växte till 4–2 via samme Edlund i den 53:e minuten.

SAIK ökade på till 5–2 med halvtimmen kvar via lagkaptenen Daniel Berlin.
Det blev ändå spännande då Martin Karlsson satte reduceringen till 3–5 och ett stort Villatryck följde därefter när SAIK drog på sig utvisningar.

SAIK lyckades hålla undan till seger, trots en sen reducering av Villa på tilläggstid.