Sundin förlänger kontraktet med Hammarby

,
Robin Sundin Hammarby, bandy, Robin Sundin, förlänger med Hammarby

Nu är det officiellt. Ytterhalven Robin Sundin, 37, är överens med Hammarby om en fortsättning i föreningen.

På onsdagen förlängde trotjänaren David Pizzoni kontraktet med Hammarby.
En dag senare står det klart att nästa trotjänare, Robin Sundin, är klar för en fortsättning i föreningen.

Den 37-årige ytterhalven har, förutom några vändor i Ryssland, varit Hammarby troget sedan 2006.

— Jag älskar den här sporten och jag älskar den här föreningen så det känns jättebra. Jag känner fortfarande att jag kan bidra på hög nivå. Den dagen jag inte har den känslan längre så får ni inte se mig på Zinken, säger Sundin till Hammarbys hemsida.

Kontraktet är skrivet på två år (1+1).

Mattias Bladh