Travstugan.se – rykande heta travtips

Spela på ATG Tillsammans med Travstugans andelsspel

På Travstugan.se hittar du rykande heta travtips inför V64, V75, V86 och många andra spelformer. Travstugans tips för V75 är de populäraste. Travstugans experter lever i lopparkivet och svarar gärna på dina frågor. Det är många timmar som försvinner i arkivet inför varje omgång men tipsen är och kommer fortsätta att vara gratis. Med Travstugan blir du en vinnare! Gilla Travstugan på Facebook för att hålla dig uppdaterad!

Under 2017 inledde Travstugan samarbete med Direkten Ryds Spel o Tobak för att kunna sälja andelar på ATG Tillsammans. Idag har ombudslaget över 6 000 medlemmar och här hittar du den bästa gemenskapen i hela trav-Sverige. Tugget drar igång i samma sekund som spåren är klara och slutar inte förrän det är dags för nästa omgång. Vill du bli en del av Travstugans gemenskap?

Vinn tillsammans med Travstugans andelsspel!

I Travstugans ombudslag kan du köpa andelar i större V75- och V86-system. Du hittar andelsspel i nästan alla prisklasser – från 30 kr per andel upp till 500 kr per andel. Varje system har mellan tio och 25 andelar. Du bestämmer själv hur mycket du vill spela för och hur många andelar du vill köpa. För att köpa andelar i Travstugans ombudslag måste du först bli medlem på atg.se.

Så här köper du andelar i Travstugans ombudslag:

1) Bli medlem på atg.se

2) Logga in på tillsammans.atg.se med ditt ATG-användarnamn

3) Klicka på ”Hitta lag” och sök efter ”Direkten Ryds Spel o Tobak”

Du kan även följa den här länken för att komma direkt till laget.
https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

 Bra alternativ till ATG om du vill spela med fasta odds

Det finns många bra spelbolag som fungerar som alternativ till ATG. Speciellt för oss som hellre spelar på spelbolag med fasta odds för trav istället för rörliga odds. Experter på Travstugan har lång erfarenhet av att spela på trav och kan snabbt peka på skillnaden mellan bra och dåliga spelbolag. På Travstugan finns alla spelbolag som experter på Travstugan.se rekommenderar listade. Hos många bolag får nya medlemmar en bonus!

Annons:

Detta innehåll är framtaget av vår partner.
Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Bandyfeber-redaktionens åsikter.