”Tveka inte att bidra till kvalitetsjournalistik”

KRÖNIKA Bandyfeber växer och är onekligen Sveriges snabbast växande bandysajt. Ja, jag vill hävda det och gör det med starka siffror i ryggen. På sociala medier blomstrar antal följare varje dag. Ännu finns inget stopp i sikte vilket är oerhört glädjande.

Tack allihop. Från norr till söder. Ni som outtröttligt klickar er in på Bandyfebers sociala medier och webbplats. Finns inga vettiga ord att tillgå hur mycket det betyder.

När jag startade Bandyfeber var målet hundra följare. Det blev hundra följare. Fem hundra följare. Äh, snart fortsatte strömningen av bandyläsare från hela landet och jag har slutat räkna. Men tar aldrig något för givet.

Få aktörer om någon genererar det engagemang på sociala medier – i synnerhet på Facebook – som Bandyfeber.
Ett kvitto på att vi jobbar i rätt riktning.

Nu till något viktigt. Vi tror på att hålla Bandyfeber gratis. Inte för att journalistik inte kostar (det gör den precis som i andra yrken) utan mer för att ytterligare ett abonnemang är inte vad någon behöver. Finns nog med det i vitt skilda sammanhang.

Vad som behöver understrykas är vikten av sponsorer. Ett evigt bekymmer om ändå ständigt gör sig påmint.

Vet du någon som vill synas på Bandyfebers webbplats och i sociala medier? I så fall hör av dig.
Vi har utmärkta paket för ändamålen. Dessutom kan en sådan uppgörelse rädda Bandyfeber på längre sikt och gör att jag kan förlita mig mindre på privata donationer.
I nuläget finns inga sponsorer och risken finns att Bandyfeber går i graven i vinter om inte det ändras.

Vill du bidra? Tveka inte att bidra till opartisk kvalitetsjournalistik som läses av stora skaror. Journalistik som berör och fördjupar förståelsen av bandysporten.

För sponsorfrågor: [email protected]
SWISH-bidrag: 0704807452 (märk med namn)

Tack för att du stödjer Bandyfeber.