”Vi ska slå AIK”

,
Daniel Mossberg hammarby bandy, Hammarby, stjärnan, klar för Hammarby

Ryktena stämde. På torsdagen presenterades storstjärnan Daniel Mossberg som nyförvärv i Hammarby.
— Fansen törstar efter framgång och jag lirar alltid för att vinna titlar, säger Mossberg till klubbens hemsida.

Det har spekulerats ett tag om att Daniel Mossberg, en av elitseriens allra största profiler, skulle vara på väg till Hammarby.
Något som intensifierats de senaste dygnen efter diverse uppgifter till Bandyfeber.

De uppgifterna visade sig vara korrekta.
På torsdagen blev den meriterade 39-åringen, med bland annat fyra SM-guld på meritlistan och närmare hundra landskamper, officiellt klar för Stockholmsklubben.
”Mossan” kommer närmast från Bollnäs där det blev en säsong.

Och lita på att Mossberg är laddad inför kommande säsong i sin nya omgivning.

— Först och främst ska vi bli bättre än förra säsongen, jag tror ingen Hammarbyare är nöjd med en tionde plats. Jag hoppas ju självklart att jag kan leverera, hungern för bandyn finns där fortfarande annars skulle jag inte fortsätta, säger Mossberg till klubbens hemsida.

— Fansen törstar efter framgång och jag lirar alltid för att vinna titlar så jag hoppas att inte göra dom besvikna. Sedan ska vi slå AIK också, det har jag förstått är väldigt viktigt för alla grönvita.

Kontraktet är skrivet på två år (1+1).