Vinn resa och biljetter till fotbolls-VM

Just nu har Bettingstugan.se en exklusiv tävling tillsammans med Coolbet, där du har chansen att vinna en drömresa till Fotbolls-VM i sommar.
Vill du ha chansen att säkra din plats till sommarens stora fotbollshändelse, gå med i Bettingstugans facebookgrupp för mer information! 👇
https://www.facebook.com/groups/bettingstugan/

Världsmästerskapet i fotboll närmar sig med stormsteg och det är nu mindre än 100 dagar kvar innan domaren blåser igång premiärmatchen mellan värdnationen Ryssland och Saudiarabien. För första gången på åtta år är det även dags för det svenska landslaget att delta i turneringen, och intresset bland dom svenska fansen är givetvis massivt. Många svenska fans har redan hunnit säkra en plats till sommarens stora höjdpunkt men för er som ännu inte lyckats lösa biljetter till Fotbolls-VM så bör ni nu lyssna noga. Bettingstugan har nämligen denna vecka en exklusiv tävling med Coolbet där dom tävlar ut ett VM-paket för två personer. Pricka in ett spel till högst odds så vinner du resa, hotell och biljetter till Sveriges första gruppspelsmatch mot Sydkorea!

För alla er som ska se Fotbolls-VM på hemmaplan och i TV-soffan så kan vi tipsa om Bettingstugans VM-Guide. Där hittar du all information som du kan tänkas behöva under mästerskapet som t.ex. välskrivna rapporter om dom olika grupperna i VM eller vilka spelare som är värda att hålla ett extra öga. Dessutom ges du möjligheten till att plugga in spelschemat till Fotbolls-VM, ett perfekt sätt så att du har stenkoll på vilka dagar som dom bästa matcherna spelas eller vilken tid som det är avspark.

Precis som vid Fotbolls-VM 2014 så kommer detta mästerskap även sändas i TV4 och SVT. Dom två olika kanalerna har delat upp matcherna broderligt och kommer sända i stort sett lika många matcher. SVT bör dock ses som vinnare då dom vann kampen om att få sända VM-finalen, dessutom sänder dom två utav Sveriges matcher. För att ta reda på vilka kanaler som sänder vilka matcher så erbjuder Bettingstugan en komplett guide över TV-tider till Fotbolls-VM.

Annons:
Detta innehåll är framtaget av vår partner.
Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Bandyfeber-redaktionens åsikter.