Wigren förlänger med Bollnäs: ”Jäkligt sugen på en ny säsong”

,

Joel Wigren är klar för ytterligare ett år i Bollnäs. Det meddelade hälsingelaget under torsdagen.
— Jag ser fram emot nästa säsong med stor förväntan, säger Wigren till klubbens hemsida.

Det blir en tredje raka säsong i Bollnäs för Joel Wigren.
På torsdagen blev det officiellt att 29-åringen skrivit på ett ettårskontrakt.

— Jag har hela tiden varit inställd på att det skulle bli en fortsättning i Bollnäs. Det är bara tråkigt det som har hänt men nu har vi lagt det bakom oss och jag är jäkligt sugen på en ny säsong. Jag orkar inte älta så mycket mer i vad som har varit faktiskt. Det har varit mycket snack och många funderingar men det känns bra att kunna blicka framåt nu, säger Wigren till klubbens hemsida.

Fortfarande är läget osäkert i ekonomiskt krisande Bollnäs men flertalet spelare har på sistone skrivit nya kontrakt med klubben.

— Det är klart att det kommer att bli lite annorlunda som det ser ut nu. Kanske inte samma starka lag på pappret men många unga som kommer att ta ytterligare kliv. Jag har lite revanschlust på mig själv också. Jag vet att jag kan bättre än vad jag visade förra säsongen. Jag ser fram emot nästa säsong med stor förväntan faktiskt. Jag tror det kan bli en rolig säsong, fortsätter Wigren.

Anders Spinnars i Bollnäs Elitgrupp är nöjd över att Joel Wigren stannar i Bollnäs.

— Joel är trots sin unga ålder en rutinerad spelare som kommer att bli väldigt viktig för oss i det nya bygget vi är inne i. En kompetent spelare som är användbar på många platser. Riktigt kul att Joel väljer att fortsätta med oss.

Mattias Bladh