ANNONS: Besök Bettingstugan.se — allt du behöver veta när du vill betta

Bandyfeber

Bandysäsongen börjar dra ihop sig och semifinalerna i Elitserien är ett faktum. Många spännande och fartfyllda matcher väntar när de bästa lagen i Sverige gör upp om det åtråvärda SM-guldet. Bandy är en sport med trogna supportrar och ofta bra drag på läktaren, för att förhöja spänningen extra finns det goda möjligheter till att betta på bandy. Utbudet på betting när det kommer till bandy är inte lika stort som de allra största sporterna, men det börjar blir allt större och det finns en hel del olika spel att välja på.

Vanligaste spelen inom bandy

Bandy är kanske inte den sport som lockar till sig flest bettare men som tidigare nämnt så finns det ett utbud som är varierande och helt klart tillräckligt för att vara tillfredsställande. Vanliga spel på bandy är som inom de flesta andra sporter att helt enkelt spela på vilket lag som kommer vinna matchen. Utöver denna klassiska variant av betting erbjuder spelbolagen exempelvis spel på vilket lag som kommer att leda i halvtid. Även spel som om det t.ex. kommer bli över 8.5 mål i matchen eller om hemmalaget kommer göra mer eller mindre än 4.5 mål i matchen erbjuds. Det går även att spela på det korrekta resultatet i en match, ofta till väldigt förmånliga odds då bandy är en relativt oberäknelig sport med många mål.

Swish

Betting i allmänhet blir allt mer lättillgängligt, och spelbolagen jobbar ständigt med att underlätta spelprocessen för sina användare. Allt för att göra spelupplevelsen trygg, smidig och rolig. En av de senaste funktionerna som ett flertal av spelbolagen nu erbjuder är insättning med Swish vilket gör att du som användare enkelt kan göra insättningar med hjälp av Swish på din mobila enhet. Swish är både tryggt och säkert vilket självklart även det är en av anledningarna till att denna tjänst blir allt mer populär och allt fler spelbolag erbjuder insättningar via betaltjänsten.  

Oddsbonusar

Oddsbonusar är något som nya spelare fördelaktigt kan ta del av för att få en större första spelkassa och ge sig själva ett bättre utgångsläge i sin betting. Majoriteten av alla spelbolag erbjuder idag välkomstbonusar för att få nya kunder att öppna ett upp ett konto hos just dom. Detta fenomen är inte mer komplicerat än det låter, spelare får helt enkelt en bonus för att skapa ett konto. Denna bonus kommer ofta med någon form av omsättningskrav som måste uppfyllas innan bonuspengarna kan tas ut.

Betting på bandy är ett trevligt sätt att höja spänningen i en match, med Swish som skapar möjlighet till smidig, snabb och trygg användning tillsammans med fördelaktiga oddsbonusar blir upplevelsen ännu bättre. Besök Bettingstugan.se för att läsa allt om betting och få de senaste speltipsen och hetaste nyheterna.

Annons: Detta är en annons från vår partner och inte skriven av Bandyfebers redaktion.
Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Bandyfeber-redaktionens åsikter.