Bandyfeber, givare

Hjälp Bandyfeber leverera unik journalistik kring elitbandyn. Inför denna säsong finns det också schyssta belöningar (!) att få baserat på gåvosumman. Läs mer om det längre med.

Bandyfeber står upp för allas rätt att läsa om bandy. Denna säsong kommer bli intensiv och det är inte självklart att vi kommer lyckas.

Varför behöver Bandyfeber stöttas?

Det är mer regel än undantag att nyhetskoncerner tar betalt för merparten av sitt innehåll. Det inkluderar ofta bandyn. Bandyfeber är ovanligt på det sättet. Vi har aktivt beslutat att inte ta betalt för någonting. Inga betalväggar — vi tror starkt på att den breda allmänheten förtjänar detta. Inte minst nu under covid-19-pandemin där många har det svårt och kanske inte har möjlighet att ha abonnemang kors och tvärs.

Vi finansieras helt av er läsare. Varje litet bidrag är värdefullt, så vi kan fortsätta ge er kvalitetsjournalistik kring elitbandyn.

Högklassiga artiklar och krönikor

Vi skriver artiklar och krönikor om matcher i elitserien, men även om mycket annat. Vi försöker hitta infallsvinklar som andra nyhetskoncerner kanske missar. Men absolut viktigast är kvaliteten på artiklarna samt krönikorna. Det sätter vi stort på värde på. Kvalitet före kvantitet. Vi ”spottar” inte ut saker bara för sakens skull. Ni förtjänar kvalitetsrapportering när det väl sker något.

Bandyfeber är helt självständigt

Det finns ingen som dikterar vad vi får skriva eller inte skriva. Vi bestämmer allt själva. Vi tillhör ingen nyhetskoncern som sätter en agenda, ingen klubb eller enskilda individer kan påverka oss. Det är vi stolta över. Fria som vi är kan vi med gott mod publicera vad vi vill.

Rewards

100 kr — omnämnd på hemsidan under säsongen (levereras i oktober/november)

500 kr —personlig videohälsning samt omnämnd på hemsidan under hela säsongen (levereras i oktober/november).

1 000 kr — Personlig, förinspelad videohälsning till dig/ditt företag och stora hjärta för bandyn PLUS en artikel om ditt favoritlag (bandy) på sajten (levereras januari 2022)

Hur kan du stötta Bandyfeber?

Vi har valt Swish som föredragen metod. Se nedan bildmontage för numret ifråga som gäller (kopplat till ”Mattias Bladh”). Just nu pågår ingen aktiv kampanj men vill du ändå stötta så läggs ditt namn automatiskt till när bidragit har kommit oss tillhanda.

Bandyfeber