Edsbyn

”Tar ofta lite annorlunda vägar och bryter mönstret”

, ,
Edsbyns store talang

En av Edsbyns riktigt stora talanger. Forwarden Ted Hedells unga karriär har hittills pekat spikrakt uppåt. I vinter hoppas 19-åringen ta ytterligare kliv i sin utveckling.
— Jag hoppas kunna bli mer mogen och likna en seniorspelare mer och mer, säger Hedell till Bandyfeber.

Slår tillbaka — mot Lindgrens uttalanden om Edsbyn och Villa: ”Visar väl mer på att han själv känner en press på leverans”

, , ,
Robert Lindgren, klubbchefen Robert Lindgren, Villa, Edsbyn, Christoffer Fagerström, Daniel Mossberg, Slår tillbaka — mot Lindgrens uttalanden om Villa och Edsbyn, Slår tillbaka — mot Lindgrens uttalanden om Edsbyn och Villa

Bollnäs har värvat storstjärnorna Daniel Mossberg och Christoffer Fagerström. Klubbchefen Robert Lindgren hävdar ändå bestämt att det vore ett misslyckande av Villa och Edsbyn om inte de lagen spelar SM-final i mars. Det får både Edsbyns Simon Jansson och Villatränaren Johan Sixtensson att reagera.

Efter hjärtproblemen — Åström gör comeback i Edsbyn: ”Känner mig stolt”

,
Fredrik Åström, Edsbyn, comeback

Fredrik ”Tårtan” Åström är klar för en comeback i Edsbyn efter hjärtproblemen.

Simon Jansson: ”Vi har ett lag som är tillräckligt bra för att vinna guld”

,
Simon Jansson, Edsbyn, landslagsstjärnan, mittfältsstjärnan, 28-åringen

Tillbaka i Edsbyn med ett färskt, nyskrivet femårskontrakt. Landslagsspelaren Simon Jansson, 28, kunde inte vara mer nöjd över att återvända ”hem” — för precis så ska vi se det. I en längre intervju med Bandyfeber ger Edsbyns stjärnvärvning sin syn på välkomnandet i återkomsten, tiden i VSK, Edsbyns trupp, förväntningarna på säsongen och pressen på sig själv.

Klart: Simon Jansson återvänder till Edsbyn

,
Mittfältsstjärnan, Simon Jansson återvänder till Edsbyn, Edsbyn, nyförvärv, spelade i klubben 2009-2015, landslagsstjärnan, mittfältsstjärnan

Det har ryktats ett bra tag. Och nu är det definitivt klart att landslagsstjärnan Simon är tillbaka i Edsbyn. Det meddelade klubben på en presskonferens på tisdagsförmiddagen.

Årets junior klar för en fortsättning i Edsbyn: ”Väldigt förväntansfull”

,
Årets junior Ted Hedell, Ted Hedell, Edsbyn, anfallare, förlänger

Årets junior, Ted Hedell, lirar bandy i Edsbyn i vinter. På torsdagen kom anfallaren och Edsbyn överens om ett nytt tvåårskontrakt.
— Svårt att hitta ett bättre ställe att utvecklas och spela bandy på, säger Hedell till Bandyfeber

Svenssons ilska mot Martin Johansson — vill se Villaliberon avstängd efter en spark: ”Så jävla fult”

, ,

Edsbyn har spelat färdigt för säsongen efter semifinalförlusten mot Villa på tisdagskvällen.
Edsbyns målvakt, Anders Svensson, var trots det lysande i målet — men också upprörd efteråt på Villaliberon Martin Johansson, som han menar ska bli avstängd efter en spark mot Tuomas Määttä.
— Äventyrar man spelarens säkerhet så ska man det, säger han till Bandyfeber. 

Hedell tror på en vändning mot Villa: ”Många av oss som är vana vid situationen”

,
Hedell tror på en vändning mot Villa, semifinalen, Villa, Ted Hedell, Hedell

Kniven mot strupen. Den slitna klyschan gäller likväl för Edsbyn som måste vinna kvällens bortamatch mot Villa i semifinalen för att inte säsongen ska vara över.

Joakim Svensk stängs av i fyra matcher

,
Joakim Svensk, Edsbyn, William Arvidsson, fyra matcher, stängs av

Edsbyns libero Joakim Svensk kommer inte spela mer den här säsongen. På måndagen föll domen efter tacklingen på Villas William Arvidsson i andra semifinalmötet: fyra matchers avstängning.

”Krävs en toppinsats på tisdag för att vi ska leva”

,
Martin Frid, Edsbyn, Villa, Edsbyn är i brygga, 0-2 i matcher,

Edsbyn är i brygga efter ny förlust mot Villa i semifinalen på lördagen. 0–2 i matcher innebär att säsongen kan vara över på tisdag i Lidköping.