Villa

”Sparris” Årets ledare inom svensk bandy: ”Känns otroligt hedrande”

,
Jonas ”Sparris” Johansson, Villa, klubbchef

Villas klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson blev på fredagen utsedd till Årets ledare inom svensk bandy.

Slår tillbaka — mot Lindgrens uttalanden om Edsbyn och Villa: ”Visar väl mer på att han själv känner en press på leverans”

, , ,
Robert Lindgren, klubbchefen Robert Lindgren, Villa, Edsbyn, Christoffer Fagerström, Daniel Mossberg, Slår tillbaka — mot Lindgrens uttalanden om Villa och Edsbyn, Slår tillbaka — mot Lindgrens uttalanden om Edsbyn och Villa

Bollnäs har värvat storstjärnorna Daniel Mossberg och Christoffer Fagerström. Klubbchefen Robert Lindgren hävdar ändå bestämt att det vore ett misslyckande av Villa och Edsbyn om inte de lagen spelar SM-final i mars. Det får både Edsbyns Simon Jansson och Villatränaren Johan Sixtensson att reagera.

Han blir ny lagkapten i Villa: ”En hedersam roll”

,

David Karlssons efterträdare till kaptensbindeln i Villa är fastslaget. Det blir Martin Karlsson, 23, som blir ny lagkapten hos regerande mästaren.

”Ibland är kontinuitet den bästa värvningen”

,

Tidernas bästa målskytt i svensk bandy, David Karlsson, har lagt skridskorna på hyllan och Edsbyn har värvat landslagsspelaren Simon Jansson för att jaga ikapp Villa. Villatränaren Johan Sixtensson sitter ändå lugnt i båten och är nöjd med nuvarande truppen.

Villas guldkapten lägger skridskorna på hyllan: ”Jag är väldigt stolt”

,

Efter nio säsonger i Villa är det nu slut. David Karlsson, en av svensk bandys främsta anfallare i modern tid, avslutar spelarkarriären. Och han gör det som förste lagkaptenen i Villa som förde Lidköpingslaget till historiska första guldet i klubbens historia.

Villa startar säsongen — utan skyttekungen

,
David Karlsson, Villa,

I kväll drar Villa igång försäsongen. Och det blir utan målkungen David Karlsson, 38, som just nu inte är överens med klubben om en fortsättning.

Björling om valet att stanna hos regerande mästaren: ”Ära att få spela i Villa-tröjan”

,
Björling, Petter Björling, Villa

Det drog ut lite på tiden. Men till slut kom beskedet: Villas högerhalv Petter Björling blir klubben trogen de kommande två åren.

Talang återvänder till Villa

,
Albin Thomsen, Villa, nyförvärv

Villas första nyförvärv är på plats. Det är Albin Thomsen, 18, som flyttar  hem till moderklubben efter två säsonger i Sandviken.

Thimfors glädjetårar efter SM-guldet: ”Helt sjukt”

,

Villa är svenska mästare för första gången i klubbens historia — 44 år efter klubbens första final. Lördagens 8–4-seger mot Västerås i SM-finalen på Studenternas IP smäller högt hos målvakten Jesper Thimfors.
— Det är helt sjukt! Jag tror inte man fattar än, säger han till Bandyfeber.

Sixtensson i sjunde himlen efter SM-guldet: ”Mäkta stolthet”

,

Villatränaren Johan Sixtensson var i ett enda stort lyckorus efter slutsignalen på Studenternas IP efter Villas första SM-guld i historien när VSK besegrades.
— Mycket känslor i kroppen och framför allt i hjärtat, säger guldtränaren till Bandyfeber.