Talangen återvänder till Sirius: ”Känns grymt kul”

,
Hannes Kanbjer, Sirius

Efter fyra år i Edsbyn är Hannes Kanbjer klar för en återkomst i Sirius. 
— Jag har drömt om det här ända sedan jag var en liten grabb och såg min första Siriusmatch, säger Hannes Kanbjer till klubbens hemsida.

På måndagen var det dags för Sirius att presentera ytterligare ett nyförvärv i form av Hannes Kanbjer. 19-åringen flyttade för fyra år sedan till Edsbyn, men kommer nu ”hem” till Uppsala och Sirius igen.

— Hannes är till största delen fostrad i Sirius och därför är det extra kul att han väljer att komma tillbaka till oss efter fyra år i Edsbyn. Han känner sig motiverad och sugen på att göra allt han kan för att ta en plats och det ska bli spännande att se hur långt det räcker. Att det finns mycket bandy i honom råder det inga tvivel om, säger Sirius klubbchef Jimmy Helmersson till klubbens hemsida.

Sedan tidigare har Ted Haraldsson skrivit på för Sirius och en färsk förlängning med mittfältaren Tuomas Liukkonen är också i hamn.

— Förlängningen av Liukkonen och denna värvning ryms inom redan beslutad budget vilket gör att det inte krävts några öronmärkta pengar för just dessa kontrakt, säger Jimmy Helmersson.

Kanbjers kontrakt löper över ett år och huvudpersonen själv är nöjd med att ha skrivit på för Sirius.

— Det känns grymt kul att ha gjort klart med Sirius! Jag har drömt om det här ända sedan jag var en liten grabb och såg min första Siriusmatch, säger han.