Lånades ut från Falun — nu blir Jansson kvar i Hammarby: ”Bara skriva på”

,
hammarby bandy, axel jansson hammarby, axel jansson bandy, bandy

Axel Jansson kom till Hammarby på lån från Falu BS i senare delen av december den gångna säsongen. Nu blir 25-åringen kvar permanent i Stockholmsklubben.
— Jag har aldrig haft så roligt som när jag kom till Bajen, säger Jansson till Hammarbys hemsida.

Ytterhalven/mittfältaren Axel Jansson lånades in till Hammarby i vintras för att täcka upp för då skadade nyckelspelaren Robin Sundin.
Lånet sträckte sig i första hand säsongen ut, men nu är det klart att 25-åringen blir kvar i Hammarby. Kontraktet är skrivet på två år.

KakserviceANNONS

För Jansson fanns det inga tveksamheter att skriva på för ”Bajen” när möjligheten gavs.

— Jag har aldrig haft så roligt som när jag kom till Bajen. Svårt att sätta fingret på exakt vad, men det är en speciell känsla att spela i Bajen och på Zinken. Klubben har gamla anor. Sen har jag alltid gillat Bajen. Var och kollade på en del matcher på Zinken tack vara Kasper (Milerud) som jag har känt sedan barndomen. Så hade jag fått välja klubb hade det blivit Bajen, och nu fick jag välja! Det var bara att skriva på, säger Jansson till Hammarbys hemsida.

Axel Jansson hann spela 18 matcher för Hammarby i vintras. Södergänget slutade på en elfte plats i elitserien och missade slutspelet.