Klart: Trotjänarna förlänger med Hammarby

,
Hammarby bandy, Hammarby, David Pizzoni, Robin Sundin

Glädjebeskedet till Hammarbys supportrar: David Pizzoni och Robin Sundin förlänger sina respektive kontrakt med klubben. 
— För oss har det egentligen varit klart ett tag, men lite andra omständigheter har gjort att det ändå tog tills nu att skriva på, säger David Pizzoni till Hammarbys hemsida.

Hammarbys anhängare kan andas ut. Trotjänarna och nyckelspelarna David Pizzoni samt Robin Sundin har båda kritat på nya kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021/22.
Det kommunicerade klubben på tisdagen.

— För oss har det egentligen varit klart ett tag, men lite andra omständigheter har gjort att det ändå tog tills nu att skriva på, säger David Pizzoni till klubbens hemsida.

— Vi vill vara med i ett tidigt skede för att se till att truppen ska kunna sätta igång med förberedelserna för nästa säsong på ett bra sätt. Både Robin och jag har lång erfarenhet av det tillsammans.

KakserviceANNONS

35-årige David Pizzoni kom till Hammarby inför säsongen 2007/08 och har varit klubben trogen sedan dess. ÖSK-fostrade Robin Sundin kom till klubben säsongen innan, 2006/07, och har förutom ett par vändor i Ryssland representerat ”Bajen” år efter år.

David Pizzoni och Robin Sundin, 37, kommer axla ett stort ansvar kommande säsong. Något som Sundin skriver under på.

— Vi kommer trycka på att det inte finns några genvägar till framgång. Det är bara hårt jobb som gäller. Det är något vi verkligen har lärt oss under framgångsåren, säger han till klubbens hemsida.

Mattias Bladh