Villa körde över Baikal Energy: ”Många delaktiga”

,
Villa, Tim Persson

Stabila 6—1 (4—1). Villa vann övertygande i träningsmatchen mot Baikal Energy på tisdagskvällen.
— Skönt att vara igång och få bygga vidare på vad vi vill, säger Villamittfältaren Tim Persson till Bandyfeber.

Nej, det blev aldrig riktigt spännande när Villa vann sin andra träningsmatch denna försäsong i Arena Vänersborg. Som bekant vann SM-favoriten första träningsmatchen mot IFK Vänersborg (5–3) och nu var det ryska Baikal Energy som slogs tillbaka med ”tennissiffror”.

— Vi gör en stabil match med väldigt många delaktiga, precis som vi ville. Vi hade ett mer lugn i spelet idag vilket medförde att vi kom mer rätt i tajmingen och kunde styra matchen bättre, säger Villamittfältaren Tim Persson.

Villa tog ledningen efter fem minuter via Joakim Andersson. I halvtid stod det 4–1 efter tre mål av David Karlsson.

— Vi gjorde en bra första halvlek för att vara andra matchen, säger Persson.

Lidköpingsgänget hade full koll på händelserna i andra akten.
Särskilt spännande, ja det blev det som sagt inte utan Martin Karlsson och Jesper Eriksson såg till att segersiffrorna stannade vid 6–1.

— Vi gick ner oss lite i perioder mot vad vi ville, men som helhet styrde vi hela matchen vilket kändes positivt. Skönt att vara igång och få bygga vidare på vad vi vill, säger Tim Persson.

Mattias Bladh

Villa–Baikal Energy 6—1 (4—1)

Målen: 1–0 (5) Joakim Andersson, 1–1 (15) Pavel Bubovik, 2–1 (25) David Karlsson, 3–1 (33) David Karlsson, 4–1 (35) David Karlsson, 5–1 (61) Jesper Eriksson, 6–1 (85) Martin Karlsson.