Määttä och Mossberg klara för AIK: ”Känns som en dröm”

,
aik bandy, aik, Daniel Mossberg, Teemu Määttä, bandy

På måndagen: Robin Öhrlund. Idag: Daniel Mossberg och Teemu Määttä. AIK fortsätter värva starkt inför kommande säsong.
”Jag är superladdad och ska göra en riktigt bra säsong”, säger Mossberg i ett uttalande på AIK:s sociala medier.

AIK ligger inte på latsidan när det gäller att spetsa truppen inför kommande säsong. På måndagen presenterades stjärnan Robin Öhrlund och i dag blev det officiellt att Daniel Mossberg samt Teemu Määttä spelar i AIK nästa vinter.

KakserviceANNONS

Mossberg ser fram emot att representera SM-finalisten säsongen 2021/22.

”Jag spelar för att vinna. Nu kommer jag till en miljö där alla har samma mål och inställning. Det ska bli enormt roligt att vara en del av AIK när pokalen ska hämtas och det är naturligtvis ett stort plus att jag har spelat med många i laget tidigare i både landslag och klubblag. Jag är superladdad och ska göra en riktigt bra säsong” säger Mossberg i ett uttalande på AIK:s Facebook-sida.

Daniel Mossberg spelade senaste säsongen i Hammarby och svarade för 35 poäng (20 mål, 15 assist) i elitserien i vintras.

Teemu Määttä kommer närmast från Sirius där han varit en av lagets främsta spelare under flertalet säsonger och burit kaptensbindeln. I vintras blev det 39 poäng (24 mål, 15 assist) i elitserien för finländaren.
Nu väntar nya äventyr i AIK.

”Jag vill vinna och det är min motivation när jag tränar så mycket som jag gör. Jag har alltid gillat att träna och försöker vara ett föredöme i den delen. Nu får jag chansen i ett AIK som precis har spelat SM-final, vilket känns som en dröm. Det ska bli härligt att spela i AIK:s tröja och jag önskar vi kunde gå på is redan i dag så jag kan bidra till laget”, säger Määttä i ett uttalande på AIK:s Facebook-sida.